EMPRESA
Mas les Mates
LLOC DE TREBALL
Assessor/a financer/a - Assessor/a comercial
PUBLICACIÓ
30-01-2017
DESCRIPCIÓ
Assessor financer/ Assessor comercial

Funcions: Assessorament financer a clients, basat en un anàlisi professional de les seves necessitats. Treball de cerca i prospecció de clients.

Competències: Professionals proactius amb altes dots de comunicació i amb capacitat de treball en equip i orientació al client i la venda.

Estudis, experiència, idiomes i informàtica: Estudis mínims d'ESO o equivalent, preferiblement titulació mig o superior preferentment en econòmiques, empresarials, Ade o gestió comercial i marketing. (no imprescindible)
Nivell mig d'informàtica. Català i Castellà nivell alt. Es valorarà; coneixement i experiència en vendes, coneixement de productes i serveis financers i asseguradors.

Altres: S'ofereix formació homologada i preparació e-learning, tutorial i presencial indispensable per el desenvolupament professional. Projecció professional contínua i programa de desenvolupament personalitzat. Ingressos atractius i altament competitius en base al compliment d'objectius comercials. Horari indiferents i flexibles. Sou a convenir. Contracte RETA
INSCRIURE'M A LA OFERTA