EMPRESA
Mas les Mates
LLOC DE TREBALL
Encarregat/ada de torn de producció
PUBLICACIÓ
31-01-2017
DESCRIPCIÓ
Encarregat/ada de torn de producció

Funcions: Assignar tasques al personal i responsabilitzar-se del compliment de la planificació de la producció. Controlar el funcionament de les màquines durant el torn de producció. Resoldre problemes relacionats amb les màquines durant el procés productiu. Formar el personal de nova incorporació.

Competències: Persona activa, resolutiva i amb iniciativa. Capacitat de presa de decisions i capacitat d'aprenentatge. Capacitat de treball en equip.

Estudis, experiència, idiomes i informàtica: Formació de CFGS en projectes mecànics, mecanització o similar. Enginyeria tècnica industrial mecànica. Informàtica a nivell usuari. Català i Castellà nivell alt. Es valorarà coneixement en disseny per ordinador i eines CAD CAM 3D, coneixements programació ISO com a nivell d'eina de treball. Coneixement de SolidWorks. Es valorarà experiència en entorns de producció, gestió de persones i gestió de producció, experiència en màquines CNC.

Altres: Possibilitat de dos horaris diferenciats: torn matí- tarda o horari de nit. Retribució econòmica en funció de l'experiència aportada. Contracte de prova amb possibilitats d'estable. Demés condicions a parlar amb l'empresa.
INSCRIURE'M A LA OFERTA