EMPRESA
Mas les Mates
LLOC DE TREBALL
Cambrers/eres, cuiners/eres, ajudants de cuina i cambrers/eres habitacions
PUBLICACIÓ
08-02-2017
DESCRIPCIÓ
SPEED DATING professional per cambrers/es, cuiners/es, ajudants de cuina i cambrers/es habitacions.

L'Àrea d'Ocupació de Mas les Mates juntament amb l'Associació d'Hostalatge i Turisme Garrotxa organitzen una jornada a Olot per seleccionar professionals dels sector de l'hostaleria, principalment cambrers/es, cuiners/es, ajudants de cuina i cambrers/es d'habitacions.

Es busquen persones amb iniciativa, orientació al client i preocupació per l'ordre i la qualitat amb motivació per a treballar en aquest sector.

Es valorarà experiència i/o formació en el sector de l'hostaleria. Imprescindible domini del català i/o castellà.

Si t'interessa cal que omplis el formulari d'inscripció que trobaràs a la web de l'Ajuntament d'Olot a l'apartat "Ocupació en Xarxa" on trobaràs més informació de la jornada i al que pots accedir clicant a aquest l'enllaç:

Formulari d'Inscripció Ocupació en Xarxa


Totes les persones inscrites que compleixin els requisits sol·licitats participaran en el procés de selecció on es valoraran les competències transversals dels candidats relacionades amb els sector.
Les persones que superin aquest procés de selecció podran assistir a la jornada i presentar la seva candidatura (speed dating) a una vintena d'establiments del sector de l'hostaleria de la comarca.
La data límit d'incripció és el dia 23 de Febrer a les 14,00h.

Per a qualsevol dubte pots adreçar-te a l'Àrea d'Ocupació al Mas les Mates o trucar al 972.26.78.12

INSCRIURE'M A LA OFERTA