EMPRESA
Mas les Mates
LLOC DE TREBALL
Operari/ària programador/a CNC
PUBLICACIÓ
13-01-2017
DESCRIPCIÓ
Operari/ària programador/a CNC

Funcions: Inicialment operari de l'àrea mecanitzats i operari de CNC, realitzant producció, ajustosi canvis de producció. Realització d'autocontrols.

Competències: Persona activa, amb interès de conèixer sistemes productius i aplicar nous mètodes de productivitat. Dinàmica i amb capacitat de decisió i aprenentatge. Bona capacitat de treball en equip.

Estudis, experiència, idiomes i informàtica: Es valorarà experiència com a operari de producció en màquines CNC. Haver tingut experiència en el món industrial, sobretot en l'àmbit de la mecanització. Es valorarà haver realitzat canvis de producció i/o ajustos. CFGM en mecanització, CFGS en projectes mecànics o similar. Es valorarà coneixement en disseny per odinador i eines CAD, CAM, 3D. Coneixements programació ISO com a eina de treball.

Altres: Disponibilitat a desenvolupar la feina en dos horaris diferenciats: torn de matí (6h a 14h) o de tarda (14h a 22h), rotatiu cada 15 dies o horari de nit. Retribució en funció de l'experiència aportada.
INSCRIURE'M A LA OFERTA